Stress

Stress kan zich op heel veel verschillende manieren in je lijf kenbaar maken. Bijvoorbeeld buikpijn, nek pijn, pijn in rug of schouders, hoofdpijn, tintelingen, oorsuizen enz. Cranio is een lichaamsgerichte behandeling, waardoor je je bewuster kunt worden van wat jouw lijf en de klachten jou duidelijk probeert te maken. Je leert de signalen van je eigen lijf beter herkennen en daardoor kan je bewustere keuzes maken in wat er goed is voor jou. Op deze manier kan je jouw energie niveau herstellen waardoor de balans in je leefpatroon zich herstelt.

Op deze manier zijn je hoofd en je lijf beter in balans, waardoor je zelf beter in staat bent de balans te bewaren en in de toekomst eerder je grens aan te geven.

Ervaring met Cranio bij een burn-out

“ Ik had een eigen bedrijf waar ik meer dan 40 uur werkte, mijn man had ook een fulltime baan en we hebben 4 kinderen waarvan de oudste 6 was in die tijd. Ik wist wel dat het veel was, maar voor mijn idee had ik geen andere keus.”

Ik weet het nog precies, de kinderen waren tijdens de vakantie een paar dagen aan het logeren bij opa en oma en ik kwam mijn bed niet uit. Ik was zo ontzettend moe. Toen ik er tegen op zag dat de kinderen weer thuis zouden komen, schrok ik van mezelf en wist ik dat het anders moest. Ik ging naar de huisarts en deze zei mij dat ik een burn-out had. Ik dacht, ik een burn-out dat bestaat niet, maar het bleek toch te kloppen.

Ik kwam een folder tegen van Cranio in Havelte waarin ik las dat dit een therapie was speciaal voor lijf en geest en hoe je de balans in je leven kunt herstellen.

Ik wist dat dit niet over zou gaan door even rustig aan te doen dus maakte ik een afspraak.

De eerste stap

v

Whatsapp

Ook via whatsapp bereikbaar: 0612888526

Maak een afspraak

Maak een Afspraak

1ste Behandeling

Mijn Methode

Craniosacraal voor wie?
Craniosacraal therapie is een therapie vorm wat bij heel veel verschillende klachten een gunstige invloed kan hebben. Van lichamelijke tot psychische of emotionele klachten.

Contact

Dorpsstraat 10a 7971 CR Havelte

info@cranio-havelte.nl